Saturday, June 9, 2012

Cocuklar icin bahce eglenceleri ve Selma icin "Anne Kurabiyesi"

Dun mihlama partisinden eve gelisimizden itibaren Mustafa'yi eglendiriyoruz..ve bu durumdan sikayetci numaradan aglayan AyseMelekin de cirkin yuzunu paylasmadan edemedim :) aksam Mustafa'nin aklina birden dogumgununde Mehtap ablanin hediye ettigi havuz geldi..Her ne kadar pompa almamiz lazim; sisiremeyiz desek de ikna edemedik..Selma olan nefesini kullanarak havuzu sisirmeyi basardi..salonun ortasina yerlestirdik simdilik..dun gece havuz icinde oyunlarla gecti..bir ara Mustafa mutfaga gitti ve elinde bir bardak suyla gelip soyle dedi: "anne bunu denize dokebilir miyim" :D :D
Esimin uzun suredir is sebebiyle bizden ayri olmasi en cok Mustafa'yi etkiliyor..telefonda konusurken "baba cabuk gel" derken dudaklarinin titreyip sozunu tamamlayamamasi ve oksurerek de bunu kamufle etmeye calismasi beni goz yaslarina bogdu :(( Rabbim kimseyi annesiz babasiz birakmasin..biraz ayrilikda boyle oluyor cocuklar; ya hic anne babasini gormeyenler :( ne kadar sukretsek azdir..
Mustafa'nin aklini dagitmak icin bugun de kahvaltidan sonra Betul'un cok eglenceli dedigi bahce tebesirlerini almaya gittik..kesinlikle tavsiye edilir, cok eglenceli..cizimleriniz 3 boyutlu gorunuyor..kutunun icinde de 2 gozluk dahil..ben fivebelow'dan aldim..sadece 5 dolar!!! Selma teyzemiz bahcede butun sanatini konusturdu ve ortaya bu guzel seyler cikti..gozluklerle daha da guzel..
Bugun de Mustafa'nin gunuydu..rakete yapisan top da aldik; kahvemizi ictik evin yolunu tuttuk..
Selma bir kac gundur "abla anne kurabiyesi yapalim"diyordu..benim su 2 kere denedigim cookie'nin Turkcesi anne kurabiyesiymis ;) 3. denemede biraz sekilleri benzedi... Ucumuzden kisa surede sadece 5 tane kaldi..hem de bu saatte :( tarif soranlar onceki yazilardan bulabilir..
Sevgiyle kalin...






No comments:

Post a Comment